Det er Hamar kommune som melder dette på kommunens nettsider.

Der heter det videre slik:

De fleste innflytterne kom flyttende fra Ringsaker, Stange eller Oslo kommune. 95 av dem var mellom 20 og 44 år, og med dem kom det også flyttende 34 barn og unge. 21 innflyttere kom fra utlandet.

KOMMUNEN SPANDERER

Alle husstandene får snart en velkomstpakke fra kommunen med hilsen fra ordføreren og fordelskort til noen av regionens attraksjoner. 

Alle som nylig har flyttet til Stange, Løten, Hamar eller Ringsaker er hjertelig velkommen til et treff tirsdag 17. april. Først er det samling på Gregers for felles informasjon om regionen og tid til mingling. Ordførerne i Hamar-regionen gir gode råd og tips, og det blir en tur ut i Hamar by.

BEDRIFTER SPANDERER

Andre del av kvelden inviteres også tidligere innflyttere og nyansatte i bedrifter til bli-kjent-kveld. Man spanderer litt å bite i og det gis god mulighet til å komme i snakk med andre innflyttere. Arrangementet er gratis, men krever påmelding 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.