Det var tirsdag kveld at kvinnen ble trukket ut som Extra-kandidat. 

Inngangssummen var på 316.000 kroner og kunne stige til 2 millioner. Ett tall gikk inn, dermed vant hun 790.000 kroner.

- Det var fint at et tall gikk inn da. Men jeg hadde vært fornøyd med 316.000 også jeg. Jeg har fått roet meg nå, men jeg fikk litt høyt blodtrykk da du ringte første gangen. Det ble en fin tirsdag i bunn og grunn,  sa damen til Norsk Tipping etter TV-sendingen.

Hun forteller at hun vil gi pengene til barn og barnebarn. Hun ønsker å være anonym.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.