- For oss på Hamar betyr dette at vi blir en del av et enda større entreprenørkonsern. Det gir oss enda bedre tilgang på kompetanse og ressurser.

Det sier Thomas Rostøl, leder for Ø. M. Fjelds avdeling på Hedmarken.

Med base i de nye lokalene der Nestlé lå har entreprenørselskapet om lag 60 ansatte med Hamar som utgangspunkt.

Omsetningen i Mjøs-området er på cirka 250 millioner kroner i året.

Selskapet bygde blant annet de nye Teglgården-blokkene i Hamar.

UTVIDER IGJEN

Selskapet som etablerte eget regionkontor på Hamar i 2010, overtar som største eier i Asker Entreprenør, og nærmer seg dermed en samlet årsomsetning på 2,5 milliarder kroner.

– Vi går fra å være en innlandsentreprenør til å bli en østlandsentreprenør, sier administrerende direktør Kjell Bjarte Kvinge, i det Kongsvinger-baserte entreprenørkonsernet.

 ØKER MED 750 MILL.

Asker Entreprenør omsetter for rundt 750 MNOK i 2016. Med omsetningen fra det nye datterselskapet ventes Ø.M. Fjeld-konsernet å omsette for nærmere 2,5  milliarder kroner neste år. Omsetningen fra byggeaktivitetene i Romerike-regionen vil alene utgjøre rundt én milliard kroner.

Samtidig utvides det geografiske markedet med tre store regioner i randsonen av Oslo, og samlet vil selskapene være tilstede i fylkene Oslo, Akershus, Oppland, Hedmark, Østfold og Buskerud.

Ø. M. Fjeld har en rekke prosjekter i både Hamar, Elverum og Brumunddal.

EN AV DE STØRSTE

Avtalen som ble signert på Kongsvinger nylig, innebærer altså at Ø.M. Fjeld rykker høyt opp på listen over de aller største byggentreprenørene på Østlandet.

Entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld overtar 60 prosent av aksjene.

Dagens aktive eiere i Asker Entreprenør blir med videre med en eierandel på 40 prosent.

Tidligere hovedaksjonær Stryken & Gudbrandsen går ut av virksomheten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.