• LUKKET: Bak denne døra foregikk møtet. FOTO: TROND SVENDSEN

Lederen sier etter oppvaskmøtet mandag kveld at partiet nå er enige om å gå videre fra den opprivende jernbanesaken.

HA har den siste tiden omtalt murringen som har vært internt i Hamar Arbeiderparti i etterkant av avstemmingen i jernbanesaken.

Mandag kveld møttes partiet til et lukket møte i rådhuset i Hamar. Ingen ønsket å komme ut for å bli tatt bilde av.

I en tekstmelding til HA ved 21.30-tiden mandag kveld sier leder Thomas Langeland Jørgensen dette:

– Vi hadde en god diskusjon hvor alle kom til orde og fikk sagt det de hadde på hjertet om stemmegivning i jernbanesaken og avisoppslaget i HA dagen etter. Nå er vi enige om å legge den saken bak oss, skriver Langeland Jørgensen, som slenger på en bemerkning om at partiet ser fram imot valgseier lokalt i 2019.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.