Kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen Einar Søberg forteller at flere av de ansatte er rammet:

- På parkeringsplassen vi leier av Utstillingsplassen, har vinduer på sju til ti biler blitt knust i løpet av de siste par dagene. Det er snakk om parkering mot Hamar park. Flere har meldt dette til politiet, skriver kommunikasjonsrådgiver i Statens Vegvesen Einar Søberg i en sms til HA. 

Tiltak

Driftsleder ved Utstillingsplassen Eiendom Jan Johnsrud sier til Hamar Arbeiderblad at han fikk beskjed om at rutene på en bil var knust onsdag, og han har senere hørt om ytterligere to tilfeller. 

Tre ansatte ved en bedrift på gamle CC har møtt knuste ruter på sine biler, og ytterligere en bil, denne parkert på Fuglsettomta, er utsatt for hærverket.

Jan Johnsrud, Utstillingsplassen eiendom, sier at tiltak er iverksatt – men han vil ikke gå inn på hva slags tiltak. Han vil også ta kontakt med politiet.

 Ingenting stjålet

Odd Magne Vevang, daglig leder hos City Bilpleie i Hamar, forteller at han har hatt fem biler inne til reparasjon, alle ødelagt på parkeringsplassen ved gamle CC. 

Hamar Arbeiderblad har også vært i kontakt med en av personene som er rammet av hærverket. Vedkommende ønsker å være anonym, men mener det er viktig å skrive om saken for «å skremme gjerningspersonen(e)». 

Politiet mener det er brukt en såkalt "nødhammer", en liten hammer som brukes til å knuse glass ved en eventuell trafikkulykke, som redskap.

Ingen av personene Hamar Arbeiderblad har vært i kontakt med, har opplevd at noe er stjålet fra bilene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.