I helga skrev vi artikkelen om at det er utført hærverk på over ti biler i Hamar sentrum den siste tiden.

Politiet mente da at det var brukt en nødhammer for å slå i stykker rutene.

Nå har det kommet melding fra politiet om at ytterligere to biler er utsatt for hærverk natt til mandag.

Kan ikke bekrefte sammenheng

Operasjonsleder Jan Olav Bredesen, kan ikke si noe om det er en sammenheng mellom hendelsene.

Han forteller at begge bilene har fått knust sidevinduene og at det er tatt noe fra den ene bilen.

Over ti tilfeller tidligere

I artikkelen vår i helga, fortalte kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen Einar Søberg at flere av de ansatte er rammet:

- På parkeringsplassen vi leier av Utstillingsplassen, har vinduer på sju til ti biler blitt knust i løpet av de siste par dagene. Det er snakk om parkering mot Hamar park. Flere har meldt dette til politiet, skrev kommunikasjonsrådgiver i Statens Vegvesen Einar Søberg i en sms til HA. 

Driftsleder ved Utstillingsplassen Eiendom Jan Johnsrud fortalte til Hamar Arbeiderblad at han fikk beskjed om at rutene på en bil var knust onsdag, og han har senere hørt om ytterligere to tilfeller. 

Tre ansatte ved en bedrift på gamle CC har møtt knuste ruter på sine biler, og ytterligere en bil, denne parkert på Fuglsettomta, er utsatt for hærverket.

Og nå har det altså kommet inn melding om ytterligere to biler som begge sto parkert i Hamar sentrum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.