10 tyngre kjøretøy fikk kjøreforbud etter en kontroll på riksveg 3 ved Bergerønningen i Alvdal, ved Husum i Løten og Magnormoen i sørfylket  i går.

Fire sjåfører ble politianmeldt. Den ene av sjåførene blir anmeldt for å ha kjørt videre etter å ha blitt avskiltet på grunn av dårlige bremser.

Til sammen ble 46 tunge kjøretøy kontrollert, 20 kjøretøy med mangler og 10 fikk altså forbud mot å kjøre videre. Den ene som ikke fikk kjøre videre vogntoget videre ble tatt med dårlige bremser og flere defekte dekk. Sjåføren hadde tydeligvis prøvd å lime sammen dekket.

En transportbedrift ble anmeldt for kjørt ulovlig kabotasje. En fører ble anmeldt for å ha kjørt videre etter å ha blitt avskiltet pga dårlige bremser i dagens kontroll. En fører ble anmeldt for å ikke ha stoppet for kontroll, og en fører pga brudd på kj.- og hv.tid.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.