Torsdag åpner Dala-Mart’n for 36. gang. Mye har endret seg siden mart’n ble etablert med store rikskjendiser på scenen i Brumunddal.

– Dala-Mart’n er blitt en tradisjon og vi gjentar flere av suksessene fra tidligere år. Vi håper på mye fint vær og masse folk ut i sentrumsgatene, sier styreleder Gun Høisveen i Brumunddal Sentrum AS.

MEST FOR UNGENE

Derfor er cowboy-landsbyen tilbake også på årets mart’n.

Det samme er det populære barneopptoget på lørdag.

– Da håper vi veldig mange barn kommer. Vi ønsker at flest mulig kler seg ut, men kostyme er fritt, sier Høisveen.

Barneopptoget går fra Bybrua i gågata til torget.

Lørdag blir en hektisk dag med både barneopptog, Brumunddalsløpet og det populære andeløpet.

TIVOLI KOMMER

Fredag står mer i musikkens tegn, Da skal først brumunddølen Kjell Arne Sunde opptre på scenen på torget, Han overlater deretter podiet til populære Ry Bradley fra USA.

– Aldri en mart’n uten tivoli. I år kommer Bergstrôms tivoli. De har med seg to store karuseller samt flere små karuseller. Alt samles i sentrum ved Bruparken og gågata, sier Høisveen.

Det er mangel på gode plasser for et tivoli som gjør at Brumunddal Sentrum må begrense antall karuseller.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.