Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud foreslår ikke bare å sette penger på fond, men også opprusting av utearealer på skoler og noe til eldreomsorg, for eksempel dagsenter.

Rollsløkken skole ble ikke spesielt nevnt i formannskapet onsdag, men der har Foreldrearbeidsutvalget fått laget en plan for opprusting av et heller trist uteområde preget av mye asfalt.

Arbeidene er kostnadsberegnet til fire millioner kroner, men nådde ikke opp i budsjettet for 2018. Nå kan det altså være håp om at noe kan skje på Rollsløkken.

I tillegg til opprusting av uteområder, vil rådmannen sette av midler til næringsutvikling. Foreløpig er det ikke kjent hvor mye som skal settes av til de ulike formålene. Summene vil bli lagt fram i løpet av våren, og skal godkjennes i kommunestyret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.