Det er tunnelen i nordgående løp på E6 ved Moelv som åpnes med et smell ved 14.30-tiden tirsdag.

Siden dette er en meget spesiell anledning på en hovedtrafikkåre så har utbygger Nye veger hentet inn selveste Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen til å fyre av den siste salva som skal åpne tunnelen.

Vi kommer tilbake med litt mer eksakt tidspunkt.

I mellomtiden kan du her lese en rekke saker om dette store vegprosjektet.

Her er Ringsakers nye flaskehalser.

Her blir det enda en E6-omkjøring.

Her kan du lese om tidligere byggestart på E6 i Ringsaker.

Dette vil det koste å kjøre ny E6.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.