I neste uke ruller HA-reporterne Asgeir Høimoen og Trond Lillebo ut på vegen for å lage reportasjer på positive saker der du bor.

Med HA på hjul-serien håper vi å få ta del i alt det hyggelige som skjer der du bor. Vi har fortalt på sosiale medier at vi kommer og leserne har villig vekk delt gode tips og ideer med oss.

Når fotograf Lillebo og journalist Høimoen dukker opp neste uke, blir det garantert jernbane- og politikerfri sone. Vil vil derimot formidle positive nærmiljøsaker som betyr noe for folk flest i hverdagen.

– Vi har fått inn mange spennende tips fra Hedmarken allerede. Det er filmskapere fra Løten, barnehager med spennende prosjekt, elgjakt, håndballskole, serveringssteder og fruktdyrking, sier Høimoen. HA-teamet er på hjul i hele neste uke. Kom med sine tips og ideer. Ingenting er for smått for disse reporterne.

Tips Asgeir Høimoen på 908 36091/ahoi@h-a.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.