Med prosjektet vi kaller «postnummeravisa» skal vi besøke og skrive om alle stedene i vårt dekningsområde som har eget postnummer.

Hamar Arbeiderblad har de fire kommunene på Hedmarken som primærområde og bringer daglig nyheter, kultur, sport og debatt fra Stange, Løten, Ringsaker og Hamar.

Men vi klarer ikke å være over alt hver dag. Nå har vi lyst til å gjøre et skikkelig skippertak.

HVA SKJER HOS DEG?

– I avisa tirsdag 30. januar blir det én sak fra de fleste postnummer i de fire kommunene. Men siden byene Hamar og Brumunddal har en rekke postnummer i sine sentrumsområder, vil vi heller konsentrere oss om småstedene som sjelden har besøk av lokalavisa, forteller nyhetsredaktør John Arne Holmlund.

– Men det blir selvsagt saker fra Hamar vest, Ridabu, Ingeberg, Øvre Vang og Hamar sentrum, sier han.

Nå håper Holmlund å få inn mange tips fra folk. Hva skjer på ditt hjemsted? Hva bør vi skrive om fra akkurat ditt postnummer?

BREDDEN PÅ HEDMARKEN

Vi er selvfølgelig ute etter nyheter ikke alle kjenner til fra før, samt arrangementer eller andre fenomener, gode saker fra lokal idrett, næringsliv eller kultur.

– Det kan gjerne være såkalte gladsaker, presiserer Holmlund.

Han sender HAs journalister ut på jobb i alle de fire kommunene og med dette prosjektet vil han sikre at vi lager saker fra steder som ikke så ofte omtales i avisa.

– Når vi prioriterer det løpende nyhetsbildet er det mange steder og mennesker vi aldri skriver om. Nå bretter vi ut hele distriktet, og viser leserne Hedmarken i sin fulle bredde, sier sjefredaktør Carsten Bleness.

– Når vi skriver om steder og møter mennesker som vanligvis ikke er i spaltene våre, da er vi lokalavis i ordets virkelige forstand, sier Bleness.

FAKTA OM POSTNUMMERAVISA

Tirsdag 30. januar skal Hamar Arbeiderblad ha minst én sak fra hver av 37 ulike poststeder i vårt nedslagsfelt. 

Vi trenger hjelp fra leserne til å finne gode historer og nyheter fra alle stedene i Løten, Stange, Ringsaker og Hamar.

Tips oss om hva som skjer og hva vi bør skrive om fra ditt hjemsted ved å sende epost til tips@h-a.no, eller sms med kodeord HAtips til 1963 , eller ring oss i redaksjonen på 62 51 95 00.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00