Takket være HAs artikler om Fieke van Loon blir det Norge Rundt-innslag fra Grobunn i Stange fredag.

- Vi har fått med oss at HA har skrevet flere artikler om Fieke den siste tiden. Derfor blir hun en av hovedpersonene i Norge Rundt fredag.

Det sier NRK-journalist Knut-Øyvind Hagen (36) fra Hamar til HA.

Gjennom flere fredager har han loset flere hundre tusen NRK-seere gjennom Norge Rundt - ett av NRK TVs største flaggskip.

Denne fredagen lover han å vise fram Hedmarken.

- Det blir postkort fra Hedmarken i beste sendetid, sier Hagen til HA.

Etter at HA satte søkelyset på krangelen om betaling for Fiekes skolegang/opphold i Stange ble det en i alle fall foreløpig hyggelig utgang på saken som hennes foreldre frontet i HA.

- Jeg husker alt som skjedde jeg. Og det var veldig gøy å vise frem fjøset. Det blir moro å bli TV-stjerner!

Det sa Fieke van Loon til HA.

Fredag kan du se henne på TV.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.