Det var i fjor vinter HA skrev om de to Åsbygda-brødrenes enorme motorinteresse. Vi møtte de unge arbeidskarene, som da var 8 og 11 år gamle, mens de med stor iver forsøkte å skrape en gammel Opel Kadett fri for Tectyl.

30. mai var det eksamen i sidemål for 16.003 10.-klassinger landet rundt, og da var HA-artikkelen om brødrene fra Åsbygda «som skrudde på kvar sin motor, medan andre småtassar leikte med puttekasser» del av oppgaven. HA skriver bokmål, men for anledningen var vi sannelig oversatt til nynorsk.

Selve eksamensoppgaven dreide seg om tittelen på saken. Elevene ble presentert for et scenario hvor redaktøren hadde vraket «Vil ha bilen klar til 18-årsdagen», og at de skulle hjelpe til med å vurdere tre andre alternative titler. Hva de landet på, vites ikke.

Her kan du se bildet av de to guttene - det ble årets HA-bilde i den interne konkurransen i redaksjonen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.