– Det blir nedbør fra sør utover formiddagen, og den kommer i form av snø. Det er ventet fem til ti centimeter snø mellom fredag og lørdag, sier meteorolog Tone Christin Thaule til NRK.

Farevarselet gjelder store deler av Østlandet fredag formiddag. Berørte fylker er Vestfold, Østfold, Buskerud, Oslo, Akershus og Hedmark.

– Det ser ut som det vil komme mest snø øst for Oslofjorden og Mjøsa. Det rammer Østfold, østre deler av Akershus og Hedmark, sier meteorolog Thaule til NRK.

I skrivende stund melder YR.no mer eller mindre sammenhengende snøfall i Hamar-området fra fredag ettermiddag og gjennom hele helga.

Husk å kjøre etter forholdene!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.