Ved 02-tiden natt til mandag gikk innbruddsalarmen ved en gullsmedforretning i Brumunddal sentrum.

Ifølge politiet har gjerningspersonene knust en rute for å komme seg inn.

Tre personer ble observert løpende fra stedet.

Store politistyrker har i løpet av natten prøvd å spore opp gjerningsmennene.

Det er ennå uvisst hva innbruddstyvene eventuelt har klart å få med seg av verdisaker.

Ved 07.15-tiden hadde HA politiets operasjonsleder Kjartan Waage på tråden. Han opplyser at det foreløpig ikke er så mye nytt å melde:

- De tre personene skal ha vært mørkkledde med hetter. Vi prøver nå å hente ut overvåkingsbilder fra Brumunddal sentrum. Vi samarbeider med innehaver og jobber videre med saken, sier Waage.

Vi oppdaterer!

Har du tips eller bilder? Kontakt oss på 906 57 006 eller tips@h-a.no!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.