Johannes Høsflot Klæbu var suveren på siste etappe.

På den nest siste etappen gjorde Martin Johnsrud Sundby en solid innsats og ga Norge en god ledelse.

Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høsflot Klæbo tok Norges 12.

OL-gull i Pyeongchang da de vant herrenes lagsprint på suverent vis.Klæbo dro til voldsomt på sin andre runde. Det ga Sundby en stor luke ved fjerde veksling.

Sveriges Marcus Hellner startet jakten umiddelbart, men slet med å hente inn Sundby.

Klæbo kastet lua før siste etappe. Han gikk ut fem sekunder foran Sverige og den norske seieren var aldri truet.

Den norske duoen sparte på kreftene i semifinalene. Da gikk Sundby og Klæbo kontrollert til avansement.

I Sotsji for fire år siden ble Norge med Ola Vigen Hattestad og Northug nummer fire.

Norge ble også nummer fire på lagsprinten under ski-VM i Lahti i fjor, mens Petter Northug og Finn Hågen Krogh sørget for norsk VM-gull i Falun i 2015.

SAKEN OPPDATERES

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.