I løpet av natta er det gjort grove innbrudd i to hytter på Sjusjøen.

- Det har, etter hva vi har fått opplyst, vært innbrudd hos et firma som  bygger hytter i Gutubakken på Sjusjøen. De har meldt fra om at det er stjålet en del verktøy, samt ei sveisemaskin. Hvor mye som er tatt vet vi ikke fordi vi har ikke vært på stedet ennå, men vi regner med å få en oversikt når vi har vært der for å sikre oss spor., sier politiets operasjonsleder Ole Erik Skogheim.

Vi oppdaterer!

TIPS: Vet du mer om dette? Send tips til oss.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.