"Fuck" sto det skrevet et par steder på skolebygget folk med  unger oppsøkte i anledning TV-aksjonen søndag.

Taggingen - se bilder - så ut til å være utført av unger uten de helt store ferdighetene i verken språk eller kunstnerisk uttrykk.

Fungerende rektor Gerda Vee dro ned til Prestrud skole for selv å se på taggingen etter at HA tok kontakt søndag ettermiddag:

- Det er skrevet "fuck" et par plasser og noen andre tegn noen steder. Jeg har snakket med vaktmesteren og han skal prøve å få malt over slik at det ser OK ut til ungene kommer på skolen mandag morgen, sier Vee.

- Er dette noe du vil anmelde?

- Nei, jeg tror ikke det. Anmeldelse fører med seg såpass med tidsforbruk at jeg ikke er sikker på at det er verdt det. Vi har noen slike småtagginger fra tid til annen, sier fungerende rektor Gerda Vee.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.