En ny undersøkelse viser at kvinner med fornavnet Grethe bruker mest penger på småfrekt leketøy og annet relevant tilbehør i Norge. På andreplass finner vi herrenavnet Jan. Disse to stikker dermed av med den litt tvilsomme tittelen «Norges frekkeste navn».

Undersøkelsen er laget av nettbutikken Sinful.no, som har brukt navnedata fra Statistisk sentralbyrå for å beregne hva kundegruppen heter – helt anonymt.

Statistikken, som er basert på nettbutikkens siste 50.000 bestillinger, viser at navn fra både den yngre og eldre del av befolkningen topper listen.

Her er den uoffisielle og humoristiske listen over Norges ti angivelig frekkeste navn:

1. Grethe

2. Jan

3. Monica

4. Gunnar

5. Ingrid

6. Kathrine

7. Andreas

8. William

9. Ole

10. Ruth

Om dette faktisk stemmer i praksis, det får være opptil hver enkelt å bedømme...

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.