– Vi kaller det social dining i greske omgivelser! forteller medeier av Bakgården, Eva Bækkel. Hun åpnet sammen med mannen Bjørke restauranten i fjor sommer, og dermed fikk også Hamar et lite stykke Hellas. I sommer satser de på underholdning til maten, og i greske omgivelser er det selvfølgelig rom for ABBA klassikerne som opplevde en voldsom renessanse i kjølvannet av spillefilmen «Mamma Mia» i 2008.

– Dette er kvalitetsmusikk som passer for alle aldre, publikum synes det er kjempegøy! Vi har hatt flere som har kommet tilbake, og det er til og med tilreisende fra både Toten og Oslo, forteller Bækkel.

Det er eventselskapet Showbøck som stiller med de syngende servitørene.
– Nå kjører vi på med gresk party, vi storkoser oss på scenen, forteller artist Kirsti Lucena Andersen. Sammen med Daniel Stähler og Lene Kokai varter hun opp med de velkjente ABBA-sangene.

Underholdningen finner sted hver fredag i august fra klokken 19-23, med jevne avbrekk fra musikken.
– En gresk avslappet stemning er målet, med litt ekstra spenning til måltidet, ler Bækkel. Hun forteller om bortimot fullt hus hver kveld, og sier at de håper å satse på underholdningstilbudet også neste sommer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.