Det  er lysløypa fra Måsetra til Steinfjellet som er stengt denne torsdagen.

HHT melder på sine nettsider at stengingen skyldes arbeid med gravemaskiner inntil høyspentlinja ved Måsetra.

HHT minner om at det er mange andre løyper å velge blant.

Hvis du vil gå fra Gåsbu til Steinfjellet - via lysløypa - så er det løypa om Lageråkvisla som gjelder i dag.

HAs skipatrulje kan for øvrig melde - etter et par flott mil i Vangsåsen onsdag morgen - at det er fantatiske forhold og fine spor.

Men for de (av oss) som liker at det går litt fort så er kunsten å komme seg opp om morgenen. Allerede ved 11-tiden onsdag tok sola såpass at det ble sterkt redusert glid.

Spøkefullt kan man si at "sola suger".

Men løypene, og naturen, er på sitt beste.

Kom deg ut!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.