Det var klokken 02.25 natt til søndag at det smalt på Rudshøgda:

En bil kjørte inn i hovedporten til Norturas digre anlegg på Rudshøgda mellom Brumunddal og Moelv i Ringsaker.

Føreren fortalte politiet at vedkommende hadde glemt å ta en sving.

Politiet oppretter sak på hendelsen, og legger til:

"Det ble skader på bil og gjerde".

STILLE PÅ HEDMARKEN

Dette er faktisk den eneste hendelsen på hele Hedmarken i politiets logg for natt til søndag.-

I Trysil ble en mann fra Oslo tatt for det politiet tror er kjøring i påvirket tilstand. Det skjedde klokken 04.05. Mannen ble tatt med til legevakt for blodprøve.

I Elverum ble to personer bortvist fra sentrum etter en tildragelse utenfor et utested. Begge ble bortvist fra sentrum til klokken 08.00 søndag.  Episoden skjedde klokken 02.37.

I Lillehammer spyttet en mann på politiet under en pågripelse ved et utested klokken 01.30. Vedkommende hadde da sloss med vakter. Vedkommende ble kjørt til sentralarresten i Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.