Vinteren ser nå ut til å ha kommet for å bli en stund, i hvert fall i noe høyereliggende strøk.

Natt til tirsdag melder politiet om glatte veger, blant annet i Østerdalen og i fjellet.

Like før klokken 06 opplyser politiet at en lastebil har sklidd av vegen ved Kolås i Trysil. Både bil og sjåfør skal ha sluppet unna uten skader, men lastebilen trengte hjelp til å komme seg opp på vegen igjen.

Også på riksveg 3 oppover Østerdalen kommer det flere meldinger om lastebiler som sliter tungt på det glatte føret. Ifølge politiet skal flere lastebiler ha kjørt seg fast i nordlige Hedmark på morgenkvisten.

Oppfordringen fra Innlandet politidistrikt er som følger:

– Avpass farten etter forholdene og husk riktige dekk. Vinteren er her.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.