• Været skaper problemer.
    FOTO: Stian F. Steinsvik

Etter mildvær og regn har det blitt glatt flere steder og kjøreforholdene er til tider vanskelige. 

Cathrine Glomsvoll som er Marked- og informasjonssjef i Hedmark trafikk, opplyser til HA at kjøreforholdene skaper forsinkelser i busstrafikken stort sett over alt.

- Noen skolebusser i Vang er innstilt. Skolene har fått beskjed og da blir det gitt beskjed videre til elevene, sier hun.

Nå har Hedmark trafikk sendt ut pressemelding om at alle busser i Vang er innstilt

Alle ruter i Vang er foreløpig innstilt da det ikke er forsvarlig å kjøre slik kjøreforholdene er og har vært denne morgenen. Vi håper forholdene til ettermiddagen er bedre, slik at ettermiddagsavgangen kan kjøres, heter det i pressemeldingen.

HA har også fått meldinger om folk som har problemer med glatte bakker på forskjellige steder.

Blant annet Bjørgegutua i Furnes som er såpeglatt.

Vi oppdaterer denne saken utover formiddagen.

Har du bilder av glatte veger eller hendelser i trafikken. Send dem til red@h-a.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.