– Jeg gratulerer Kristian med førsteplassen, og er glad for at det ble et klart resultat, sa Fangberget etter at toppkandidaten var klar med 51 mot 39 stemmer.

Hamar Høyre hadde selv Tonning Riise på førsteplass på sin nominasjonsliste, og Fangberget var i forkant tydelig på at nominasjonsmøtet skulle gjøre et valg mellom to solide kandidater.

– Det er to gode kandidater, men også to forskjellige kandidater. De har forskjellig kunnskap og erfaring om livet, sa Fangberget.

Han benyttet også anledningen til å rose Gunnar A. Gundersen for tolv fine år på Stortinget.

– Jeg vil takke Gunnar for svært god innsats, sa varaordføreren i Hamar, som er sikker på at Tonning Riise vil gjøre en god figur for partiet i tida framover.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.