Natt til første påskedag virker å ha vært noe roligere enn de to foregående nettene. Noen episoder var det likevel.

Her er en oppsummering av de siste hendelsene fra Innlandet politidistrikt:

18:00, Trysil: En overstadig beruset person ble anmeldt og bortvist fra et utested.

21:06, Nydal: En enslig bil kjørte av E6 og havnet i grøfta. Ingen personer ble skadd, men det oppsto noen trafikale problemer før bilen ble berget.

21:20, Lillehammer: En gutt skal ha blitt slått ned utenfor en bensinstasjon. Da politiet kom til stedet hadde gjerningspersonene forlatt stedet. Gutten hadde fått en sprekk i leppa, men var ellers i grei form. Nærmere midnatt ble gjerningsmennene sporet opp av politiet og anmeldt for legemskrenkelse. En av personene anmeldes i tillegg for besittelse av narkotika.

07:20, Innlandet: Politiet melder at de har håndtert en rekke tilfeller av festbråk i løpet av natten. Trysil skiller seg nok en gang ut som det klart mest utsatte området i påsken. Men, i motsetning til de to forrige nettene trengte ingen av politiets «kunder» å overnatte i arresten denne gangen.

08:06, Beitostølen: En bilfører er mistenkt for ruspåvirket kjøring etter å ha havnet i grøfta. Personen tas med til legevakten for prøvetaking.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.