Fylkesrådet mener arrangementet er viktig for profilering av Hamar-regionen.

Idrettsgallaen for 2018 avholdes i Hamar OL amfi 6. januar. Hamarregionen Reiseliv ønsker å heve kvaliteten på opplegget rundt gallaen, for å legge et godt grunnlag for at gallaen fra 2020 igjen blir avholdt i Hamar. Idrettsgallaen er først og fremst en TV-produksjon, men Hamarregionen Reiseliv ønsker gjennom ulike sidearrangementer å skape en folkefest med begeistring og stolthet for Innlandet.

Hedmark fylkesråd håper arrangementet vil synliggjøre regionen, og de innvilger derfor søknaden om 350.000 kroner. Eierne av gallaen, som er Norges idrettsforbund, NRK og Norsk Tipping, har i år økt sine bidrag til gallaen for å heve kvaliteten på arrangementet. I tillegg gir regionrådet for Hamarregionen 100.000 kroner, Hamar kommune bevilger 600.000, og Fylkesmannen i Hedmark gir 150.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.