CAPAs Aviation Awards for Excellence deles ut til flyselskaper og lufthavner som ikke bare kan vise til suksess og god drift, men som også har vist seg som bransjeledere når det gjelder å tilpasse seg til nye og fremtidsrettede løsninger innen miljø og bærekraft.

Oslo lufthavn ble tildelt prisen som årets lufthavn i kategorien for flyplasser med over ti millioner passasjerer årlig. Prisen deles ut til den flyplassen som har etablert seg som en strategisk leder, og som har gjort mest for å fremme og utvikle innovative løsninger i luftfartsbransjen.

Oslo lufthavn ble tildelt prisen for åpningen av den nye terminalen i 2017 samt innovasjonsarbeidet med miljø- og bærekraft.

- Dette er en fin anerkjennelse til oss og alle som jobber på lufthavnen. Vi jobber hver dag for å bli oppfattet som en lufthavn i europeisk toppklasse, sier Øyvind Hasaas, lufthavndirektør på Oslo Lufthavn.

Prisdryss til Oslo lufthavn

Prisen føyer seg inn i rekken av utmerkelser Oslo lufthavn har vunnet det siste året for den nye terminalen:

• Prosjekt Norges pris for «årets prosjekt» ble tildelt Avinor Oslo lufthavn for T2-prosjektet. 

Norsk Bergindustris natursteinspris ble tildelt Avinor Oslo lufthavn for gulvet i det nye terminalbygget på Oslo lufthavn.

• Prisen for «Best Airport Terminal Design» ble tildelt nye Avinor Oslo lufthavn i forbindelse kongressen Future Travel Experience Global i USA.

• Prisen "Best International Project", av Storbritannias ledende fagmagasin for byggebransjen ved årets Building Awards i London.

• DOGA-merket for design og arkitektur ble tildelt Avinor Oslo lufthavn for opplæringsprogrammet «læringsreisen» som ble gjennomført på Oslo lufthavn for 22 000 ansatte i 2016/2017.

• HSMAI prisen «årets interne event» ble tildelt Avinor Oslo lufthavn for arrangementet T2-opplevelsen.

• Avinor Oslo lufthavn fikk bronse i den internasjonale kåringen Best Event Awards 2017 i kategorien «Education» for arrangementet T2-opplevelsen.

• Avinor Oslo lufthavn var nominert i den internasjonale kåringen Les Trophées de l'Evénement i kategorien «Exceptional Event» for arrangementet T2-opplevelsen og T2 Tjenestetest.

• Avinor Oslo lufthavn var nominert i den internasjonale kåringen SABRE Awards i kategorien «Employee Communications» for kommunikasjon- og opplæringskonseptet knyttet til idriftsettelsen av T2.

• Avinor Oslo lufthavn ble tildelt den prestisjefylte prisen «Årets nykommer» under den norske reiselivsbransjens årlige prisutdeling Grand Travel Award i januar i år.

• Under den prestisjetunge internasjonale arkitektkonkurransen WAN Awards i London i mars ble Avinor Oslo lufthavn kåret til «Årets bærekraftige bygg».

• I oktober vant teamet bak T2-utvidelsen buildingSMART International Awards 2018

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.