Da HA skrev om åpningen av butikken den 23. november 2015 åpnet artikkelen slik:

«Stian Sanneruds Game Galaxy på Kvartal 48 har gitt alle spill- og fantasyfans et lokalt alternativ til eBay og Outland».

Butikken solgte både klassikere som Nintendo og nyere spill. Spillkonsoller, Pokémon-kort og figurer fra fantasyserier ble også solgt.

Midt i april i år begjærte eieren av selskapet, Stian Sannerud (26) oppbud. Det betyr at selskapet blir konkurs. Det blir nå opp til bobestyreren, Hamar-advokat Truls Norderhaug (66) i advokatkontoret Campbell& Co, å finne ut hvordan det står til med gjeld og verdier.

Ofte medfører konkurser en del tap som det offentlige må bære.

Ifølge Brønnøysundregistrene hadde Game Galaxy AS, som også drev butikk på Lillehammer, ti ansatte.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.