I løpet av torsdagen ble det samlet inn 217.509 på bøssene og 30.211 på Vipps. I tillegg samlet Krafttak mot kreft-kampen i regi av Storhamar hockey inn 44.984 kroner.

- Jeg tok akkurat en telefon til ordfører Einar og han var positiv til at kommunen skulle gi 1 kr pr innbygger, sier distriktsjef i kreftforeningen, Berit Jevnaker.

Dermed er det til nå samlet inn hele 324.682. I fjor ble det satt rekord med 328.000 kroner og alt tyder på at rekorden blir slått.

- Tusen takk til alle som tok godt imot bøssebærerne fra Katta- og Storhamarrussen, Vang Bygdeungdomslag, Ham-Kam Yngres og Storhamar hockey i går kveld. Vi har fått bare gode tilbakemeldinger på at folk var blide og imøtekommende når bøssebærerne ringte på dørene. Nytt av året er at vi har satt vipps i system og vi ser at faktisk nær 15% av det som kom inn i går var på vipps. Vi håpet å nå fjorårets rekordår for Hamar og jammen er vi nære; mangler 3.318 kr, og det håper vi å nå innen aksjonen avsluttes 18.mars, sier en takknemlig distriktssjef i Kreftforeningen, Berit Jevnaker.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.