• FIKK FØLGE: Broren Ole Jøran Bjørli, tok følge med Øystein Storli fra Ridabu mot Stange. FOTO: FREDRIK OLASTUEN

Storli la ut følgende melding på Twitter: «Om Manchester United kommer seg til EL-finalen skal jeg gå inn til Oslo for å se kampen på Scotsman».

Bakgrunnen var en del skader på spillere i Manchester.

Men når da favorittlaget likevel kom seg til finalen, syntes ikke Storli at han kunne gjøre annet enn å knyte på seg joggeskoene og legge i veg på de rundt 160 kilometerne til hovedstaden og fotballpuben Scotsman på Karl Johan. Saken ble først omtalt på united.no.

Holder ord

Lørdag startet han dermed på første etappe fra Moelv til Ridabu. Søndag morgen labbet han videre ned Sanderud-bakkene og i retning Stange.

Planen er å nå så langt som mulig i løpet av dagen, i hvert fall til Espa eller nærmere Minnesund i løpet av søndag.

Han håper å være framme i Oslo til kampen starter onsdag.

– Jeg har vært litt eplekjekk på Twitter, og nå må jeg stå for det, sier Storli.

Såre føtter

Så langt har gåturen gått rimelig greit, og han har hatt følge av venner og kjente på mye av strekningen.

– Det går bra, men jeg er litt sår under beina, sier Storli, som har utstyrt seg med gode sko.

– Når du kommer fram onsdag, blir det sikkert litt oppstyr?

– Nei, det håper jeg ikke! Jeg vil ikke ha så mye oppstyr. Jeg har skjønt at en del kamerater planlegger å reise innover, men de har skjønt det, og tar toget, smiler Storli.

Ved siden av at Manchester United er favorittklubben, har også Storli en fotballkarriere bak seg for lokale lag. Nå spiller han for Nes i sjettedivisjon, men har tidligere spilt for Moelven og Ringsaker.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.