Opprinnelig var planen at høringsperioden skulle forløpe fra januar til mars, etter at styret i Sykehuset Innlandet avgjør hvilke modeller som skal sendes på høring 18. november.

Men nå ønsker administrerende direktør i Sykehuset Innlandet, Morten Lang-Ree, å forlenge høringsperioden til med noen uker til mai.

– Høringsprosessen er viktig. Jeg kommer til å innstille på å forlenge høringsprosessen fram til mai, sa Lang-Ree.

Han begrunner avgjørelsen med at det er en omfattende prosess og han forstår at kommunene og andre aktører trenger tid.

– Vi kommer til å lytte godt til høringsuttalelsene. Det kan komme fram nye synspunkter og vurderinger, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.