Ved 03-tiden kjørte en bil av vegen og inn i et gjerde i Høyensalgata sentralt i Hamar.

Politiet fattet raskt mistanke om at føreren var ruspåvirket, og tok derfor med personen inn til blodprøvetaking.

Sjåføren samtykket ikke til førerkortbeslag, men det hjalp ikke stort så lenge politiet allerede hadde bestemt seg.

Personen må nå belage seg på et liv som fotgjenger en stund framover.

Også på Ilseng ble en fører tatt med promille. Sent tirsdag kveld ble en mann i 20-årene stanset av politiet, mistenkt for å være beruset bak rattet. Også her ble resultatet pågripelse, blodprøver og førerkortbeslag.

Senere på natten ble også ei yngre jente stanset i Trysil - av samme årsak som de to tilfellene over. Politiet beslagla dermed enda et førerkort i løpet av bare noen timer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.