Klokken 02.47 natt til søndag ble to personer bortvist fra Hamar sentrum.

Årsak: De to oppførte seg kranglete.

Halvannen  time tidligere ble en vakt på et utested på Vinstra i Gudbrandsdalen slått av en gjest på utestedet. Gjerningspersonen ble bortvist fra Vinstra sentrum og får opprettet en sak mot seg i politiets systemer.

En time før det igjen ble tre personer bortvist fra et utested på Vinstra. Politiet opplyser at det var amper stemning - og det politiet kaller "tildragelser" - utenfor et  utested. Politiet meglet og sendte bort tre personer.

Klokken 02.37 var det en tildragelse mellom flere personer på Gjøvik. En person oppsøkte legevakten etter å ha blitt slått. Politiet melder at hendelsesforløpet er noe uklart. Det kan vanke en anmeldelse i ettertid.

Omtrent på samme tid, nøyaktig bestemt klokken 02.20 var det tilløp til slagsmål i Elverum. Politiet melder at de raskt fikk kontroll  på saken og at to personer ble bortvist fra sentrum.

En drøy time senere var det slagsmål i Lillehammer. Tre personer var involvert. Hendelsesforløpet er uklart. Tre personer ble bortvist fra sentrum i OL-byen.

I Alvdal ble en person tatt for råkjøring natt til søndag: Like etter midnatt ble vedkommende mål til 104 km/t i 80-sonen. Føreren fikk førerkortet beslaglagt på grunn av for mange prikker.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.