Klokken 23.30 fredag kveld var det et trafikkuhell i Hamar. Den ene føreren var ifølge politiet beruset, og ble tatt med til politihuset for utåndingsprøve. Føreren, som var en mann i 20-årene, fikk førerkortet sitt beslaglagt.

Rett før klokken 02 måtte politiet ut til en privatadresse i Løten på grunn av høy musikk. Politiet fikk dempet musikken. 

Klokken 02.40 traff politiet i Hamar på en mann gående kun iført en boxershorts. Mannen i 30-årene skal ha vært usikker på hvor klærne hans hadde blitt av. Politiet valgte å kjøre mannen hjem. 

I Ringsaker ble en beruset mann innbrakt av politiet etter å ha prøvd å legge seg inn på et hotell som var fullbooket. Politiet meldte om dette rett etter klokken 04. 

I Elverum ble to menn bortvist fra sentrum etter å ha barket sammen. Politiet meldte om slossingen 02.46. 

I Braskereidfoss ble en mann anmeldt for uforsiktig omgang med grillen natt til lørdag. Han skal ha helt bensin på en varm grill, ifølge politiet. 

I Våler ble en drosje fra Hedmark taxi stjålet i løpet av natten. Drosjen er en sølvgrå Mercedes Sprinter med registreringsnummer FT53292. På taket står løyvenummer D27R.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.