Tidlig lørdag morgen meldte politiet at en mann i begynnelsen av 20-årene var pågrepet og mistenkt for en voldtekt i Hamar. Ifølge politiet er den fornærmede en kvinne i slutten av tenårene. 

Tidligere natt til lørdag hadde politiet flere andre oppdrag på Hedmarken. 

Klokken 00.28 meldte politiet om at en kvinne på veg hjem hadde blitt utsatt for ubehagelig oppførsel fra en utenlandsk mann. Politiet søkte etter mannen, men han ble ikke funnet. 

Rundt 01.15 ble det meldt om en mørkkledd fotgjenger som gikk på E6 ved Åkersvika i retning Jønsberg. 

Like etter klokken 01.30 måtte politiet rykke ut til en privat fest i Hamar hvor det var mange berusede ungdommer, skriking og slåssing. Politiet avsluttet festen. 

Også andre steder i Innlandet har politiet hatt sitt å henge fingrene i. 

I Elverum ble  en beruset mann fjernet fra sentrum like over klokken 01.00, mens i Trysil ble en beruset mann kastet ut av et utested like før klokken 02.00. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.