Det fikk fylkesmann Knut Storberget høre på sitt besøk i Ringsaker.

– Jeg blir utrolig inspirert av å komme ut og høre hva dere har å fortelle. Her er det helt tydelig en helhetsstrategi som ligger til grunn, og ikke tilfeldighetene som rår, sa Storberget, etter å ha fått presentert Ringsaker kommunes satsing på vekst og utvikling.

Presentasjonen viste hvordan Brumunddal og Moelv har endret seg over en tiårs periode, og hvilke grep som er tatt for å øke attraktiviteten til Ringsaker som et sted å bo, besøke og jobbe.

– Hva slags omgivelser vi har rundt oss er viktigere enn man tror. Jeg tror absolutt at det som gjøres på torget her i Brumunddal øker folks trivsel, sa Storberget.

Sissel Olsen fra Torgbakeriet fortalte om det viktige samspillet mellom kommunen og næringslivet, og hva aktiviteten på torget betyr for omsetningen i sentrum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.