Prisen har ikke blitt delt ut siden 2013, og har tidligere blitt tildelt både biblioteket i Stange og i Ringsaker.

Men nå som Norsk Bibliotekforening Hedmark børster av støvet etter fire år, er det Hedmark Fylkesbibliotek som får æren av å være første prismottaker etter oppholdet.

«Fylkesbiblioteket er gjennom sitt virke en ressurs og en støtte for alle som jobber i bibliotek i Hedmark» står det skrevet i begrunnelsen fra NBF Hedmark.

får skryt

Videre får Fylkesbiblioteket ros for at de «jobber stadig hardt for at vi som jobber i bibliotek skal øke vår kunnskap og heve vår kompetanse».

Fylkesbiblioteket har mange forskjellige kurs, konferanser og tilbud for de ansatte både i folkebibliotek og skolebibliotek. I tillegg har de i 2016 i samarbeid med andre fylkesbibliotek om lesestimuleringskampanjen «Sommerles».

«De er få ansatte som skal serve et helt fylke, men vi opplever at Hedmark Fylkesbibliotek alltid stiller opp og er våre støttespillere. Vi møter en svært kompetent gjeng, som gjør sitt beste for å bistå oss med å utvikle bibliotekene våre, noe som igjen kommer brukerne til gode» avslutter NBF Hedmark sin begrunnelse.

Prisen deles ut under NBF  Hedmarks årsmøte på Hamar Bibliotek onsdag kveld.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.