I en pressemelding påpeker Vedum at navneendringen fra NSB til Vy er en konsekvens av regjeringens jernbanereform.

– Høyre og Frps privatisering og salg av norsk jernbane bryter med generasjoner med stolt norsk jernbanehistorie. Regjeringens blinde tro på privatisering og oppslutting av norsk jernbane Norge er kun ideologisk drevet.

– Jernbanereformen har ført til flere direktører og færre konduktører. Slike endringsprosesser er svært dyre og gir høyere lederlønninger. Mens de som jobber med den daglige driften av norsk jernbane opplever stadig mer usikkerhet, skriver partilederen fra Ilseng i pressemeldingen. 

– Norge er et lite land og vi burde heller samlet kreftene i stedet for den oppsluttingen som dagens regjering har satt i gang. Dette skjer bare av én grunn, og det er at Høyre og Frp vil privatisere og selge ut norsk jernbane, avslutter Vedum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.