Utbyggingen av E6 fortsetter å skape trafikkutfordringer. Mandag ble Furnesvegen stengt ved Nydal.

Fra mandag 13. august til mandag 20. august er Furnesvegen (fylkesvei 84) stengt ved Langbakken ved Nydal. Trafikken omdirigeres via E6.

Trafikken mellom Hamar og Brumunddal får dermed nok et hinder, og tirsdag var det til tider lange køer og nær stillestående trafikk både på Furnesvegen og på E6 ved Nydal.

Også fylkesvei 69, som til vanlig leder trafikk fra Furnes kirke/Kirkenær skole og ut på Furnesvegen er stengt nederst i Langbakken.

Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet, sier man må ta høyde for at det går saktere enn normalt mellom Brumunddal og Hamar, mens E6 oppgraderes fram mot åpningen i 2020.

– Dette er et stort veiprosjekt der alle arbeider har mange avhengigheter. Vi prøver å minimere ulempene med utbyggingen, men med mye nærføring til bebyggelse og trafikkerte veier er det umulig å unngå slike situasjoner, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.