Det var i åtte-tiden skjærtorsdag kveld at politiet la ut melding om at noen har satt opp skilt i vegbanen og fått dirigert inn trafikken på en rasteplass. Hendelsen skjedde på riksvei 3 ved Midtskogen.

– Noen ungdommer iført "raggeklær" skulle selge vafler. Vi er på veg til stedt for å undersøke forholdet og eventuelt vaflene, skriver politiet i Innlandet på Twitter.

– Vaffellgerne var ikke edru

Det merkelige påfunnet fikk en rask slutt da politiet kom fram. 

– Vaffelselgerne var ikke edru og omskiltingen var heller ikke etter boka. Vi har vært på stedet og avsluttet påfunnet. Trafikken går som normalt, skriver politiet i halv ni-tiden.

Politiet forteller at de møtte ungdommen som "arrangerte" vaffelsalget på en fest i umiddelbar nærhet.

– De ble pålagt å rydde bort omskiltingen, og det ble iverksatt umiddelbart, skriver politiet.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.