Ved 13-tiden 17. mai ble mannen hanket inn av politiet i nærheten av Victoriahaven i Strandgata i Hamar.

- Han var beruset og til sjenanse for andre, sier vakthavende ved Innlandet politidistrikt til HA.

Den om lag 50 år gamle mannen kom til Hamar om kvelden 16. mai:

- Han ble kastet av toget på Hamar fordi han ikke kunne betale for seg. Han var forholdsvis beruset og fikk bo i arresten fordi han ikke hadde noe annet sted å bo i Hamar. Han slapp ut på morgenen 17, mai, sier operasjonslederen og legger til:

- I løpet av formiddagen fikk han åpenbart tak i noe å drikke.

Operasjonslederen opplyser til HA at mannen kommer fra Gudbrandsdalen og at han var på veg til Oslo da ferden stoppet i Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.