Noe som kan gjøre butikkdriften på Sjusjøen mer uforutsigbar i tida som kommer, er de nye bomsatsene på 110 kroner tur/retur og helårsbommen på Storåsen. I et tenkt, men ikke usannsynlig scenario vil hytteeiere som ønsker å kjøpe dagens avis, eller fylle opp med brød og melk på hytta, være nødt til å betale 110 kroner for turen gjennom bommen på Storåsen og videre ned til Sjusjøen. Dette kan være tungt å svelge for mange, og det er noe som butikksjefen har forståelse for. Han ønsker likevel ikke å uttale seg nærmere om avgiftssaken, annet enn i generelle ordelag.

– Vi er innstilt på å samarbeide med grunneieren i denne saken, som i alle andre saker. Det vi kan gjøre, er å rette oss inn etter realiteten, sier butikksjefen, som ikke er videre bekymret for at kundestrømmen vil avta med helårsbom på plass.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.