Hvilke trasé må velges for dobbeltsporet gjennom Hamar?

– Øst.

Når kan du love at InterCity-utbygging til Lillehammer står ferdig utbygd?

– I motsetning til Ap som lover 2030 som er noe de vet de ikke har finansiert og ikke kan holde, så garanterer Frp dobbeltspor til Lillehammer 2034. Årsaken til at det ikke kan stå ferdig slik Ap prøver å lure velgerne til å tro er at man må ta ting i riktig rekkefølge.

E6 bygges nå til Moelv. Når kan du love at ny mjøsbru og trasé videre til Lillehammer er klar?

– Takket være Frp og Nye Veier så starter vi allerede nå i sommer med bygging av fire felt E6 og 110 km/t fra Kolomoen til Moelv. Det hadde aldri skjedd uten Frp i regjering og den jobben vi fra Hedmark Frp har gjort. Vi framskynder E6 med cirka seks år.

Hvilke andre samferdselstiltak er viktig for deg?

– Knytte alle mjøsbyene sammen med sammenhengende fire felt og 110-sone. Sørge for et løft for hullete og dårlige fylkesveger. Utbygging av flere gang- og sykkelveger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.