Under helgas Frp-landsmøte hadde Truls Gihlemoen, Lars Rem og Helle Jordbræk fra Innlandet Frp møte med partiets stortingsrepresentanter for å overlate utbygging av flere viktige vegstrekninger i Innlandet til Nye Veier.

Innlandet Frp ønsker at Nye Veier skal overta ansvaret for hele Rv. 4 (Sinsenkrysset til Biri) og Rv. 25 (Hamar til Løten).

Det skriver fylkesordførerkandidat Truls Gihlemoen (Stange Frp) i en e-post til HA.

– Passer inn i strategien

– Rv. 4 er en viktig veg, både for pendlertrafikken og de store industriaktørene i Innlandet. Rv. 3/25 bygges nå ut mellom Løten og Elverum. Innlandet Frp ønsker å la Nye Veier fullføre byggingen av Rv. 25 mellom Ånestad og Hamar.

– Utbygging av disse strekningene knytter regioner sammen og reduserer reisetid. Det kommer både bilister og næringslivet til gode. Begge disse strekningene passer godt inn i Nye Veiers strategi, sa Gihlemoen til stortingsrepresentantene i møtet.

«Frps hjertebarn»

– Veibyggingsselskapet Nye Veier var Frps hjertebarn, og det har vist at vi kan bygge veier raskere, rimeligere og mer effektivt. Allerede nå har Nye Veier klart å gjøre besparelser i milliardklassen på prosjektene de har fått ansvaret for, fortsetter Gihlemoen i pressemeldingen.

Innlandet Frp understreker at de vil jobbe for at det investeres i flere vegstrekninger i Innlandet.

LES OGSÅ: Fortsatt uvisshet: Er det i det hele tatt mulig å bygge mjøsbru i tre?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.