Ei kvinne fra Lillehammer omkom da en lastebil og en personbil frontkolliderte på E6 ved Vingrom kirke i morges.

Det var personbilen som havnet over i motgående kjørefelt, opplyser politiet. Kvinnen som kjørte lastebilen ble lettere skadd i ulykken.

Det var litt før klokka 10.00 at en lastebil og en personbil frontkolliderte. Dette skjedde ved Vingrom kirke mellom Vingnes og Vingrom sentrum i retning mot Gjøvik.

Sjåføren i lastebilen, som hører hjemme på Nordre Land, ble lettere skadet, mens sjåføren i personbilen altså omkom på stedet.

Vegrtrafikksentralen, på sin side, melder om at det nå er omkjøringsveg langs gamle E6 og på fylkesveg 331 fordi det kan ta lang tid før E6 igjen. Det er også svært glatt på vegene i området slik at strøbiler er i gang med å strø og salte. Et vogntog, som hadde lagt turen over omkjøringsvegen langs E6, kjørte seg fast slik at der er det nå bergingsmannskaper på veg for å få vogntoget på vegen igjen.

Ulykken skal granskes av ulykkesanalysegruppen fra Vegvesenet og politiets egne etterforskere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.