Episoden skjedde like etter klokken 15 torsdag.

Klokken 15.40 meldte politiet at nødetatene var på stedet.

Den eksplosjonsartede brannen oppsto ifølge politiet i en restaurant på gateplan i Moelv:

- Hva som skjedde med frityrgryta vet vi ikke, men det ble en eksplosjonsartet brann, sier operasjonsleder Bård Einar Hoft ved Innlandets politisentral i Hamar.

- En person fra bedriften der brannen skjedde ble sendt til sykehuset i Lillehammer. Den andre ble sjekket av lege på stedet, sier Hoft, og legger til:

- Det var ikke fare for spredning til leiligheter i bygget og brannvesenet fikk raskt kontroll.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.