Cutting Crew Frisører AS ble etablert i 2015. Renate Skogrand (39) står som både eier, daglig leder og enestyre. Selskapet begjærte oppbud i januar. Noen dager senere var New Cutting Crew AS registrert – med samme Renate Skogrand i alle posisjoner.

Det første selskapet hadde adresse i Brugata 6 i Brumunddal.

Det nye selskapet har adresse i Mørkvedvegen i Brumunddal.

Ny aktivitet

En kvinnelig ansatt bekreftet overfor HA at salongen har blitt flyttet, at navnet er nesten det samme som før, og innehaver Renate Skogrand er sykmeldt.

Via SMS sier Skogrand til HA at konkursen skyldes forhold som ikke har med selve driften å gjøre, men at dette ikke er noe hun vil snakke om nå. Hun viser blant annet til dialog med Justisdepartementet og andre.

KONKURS OGSÅ I HAMAR

Skogrand eide også 51 prosent av Cutting Crew Frisør AS i Hamar, der hun var styreleder og daglig leder, til det selskapet gikk konkurs for noen år siden.

Skogrand sier til HA at den siste konkursen har sammenheng med den i Hamar-selskapet. Det nye selskapet har i likhet med Brumunddal-selskapet som levde i snaut to år 30.000 kroner i aksjekapital.

BYGG-Konkurs i Løten

Nordhagen rehabilitering og Fasade AS i Løten er også konkurs.

Selskapet ble registrert for nesten to år siden og hadde en aksjekapital på 30.000 kroner.

Roy D. Olafsen Nordhagen (33) fra Løten er registrert som eneeier.

Espen Holter (34) fra Skarnes er registrert som daglig leder og styreleder.

Selskapet oppga å ha sju ansatte ved inngangen til 2017. I 2015, da selskapet drev bare et drøyt halvår, var det driftsinntekter på 1,1 millioner kroner og driftsresultat og resultat før skatt på 405.000 kroner.

Eieren begjærte selv oppbud.

Et enkeltmannsforetak i Moelv, med Knut Ronny Granlund (49) som innehaver og drosjetransport som bransje, er konkurs.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.