I mange år har Furnes Historielag sørget for å holde husmannsplassen Brodal i orden. Men nå er gressklipperen blitt stjålet.

Medlemmene i historielaget har lagt ned mange dugnadstimer for å vedlikeholde og holde orden på den gamle og trivelige husmannsplassen som ligger i Furnesåsen. Det er blitt lagt merke til at forbipasserende for laget har fått mange positive tilbakemeldinger. Blant annet har Historielaget fått Fortidsminneforeningens pris for bevaring av stedet.

Men det er tydeligvis ikke alle som har like stor sans for idyllen. Sist helg var det noen som besøkte stedet med bil og som tok i bruk boltesaks for å «låne» den eneste gressklipperen som historielaget har.

De som deler på plenklippingen er fortvilt over hendelen og mangel på gressklipper. Nå håper de at noen kan hjelpe dem å få tilbake gressklipperen eller tilby en annen brukt gressklipper slik at de fortsatt kan holde stedet i orden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.